Aktualności
Chemia
tekstteksttekst

Fizyka
tekstteksttekst

Matematyka
tekstteksttekst
tekstteksttekst


12 lutego 2014

Fermentacja alkoholowa



[1] Prof. Jan Koolman, Prof. Klaus-Heinrich Rohm, BIOCHEMIA. ILUSTROWANY 
PRZEWODNIK, Warszawa, Wydawnictwo Lekarskie PZWL,

Podziel się
Blogger
Facebook
Komentarze

comments powered by Disqus

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Subskrybuj
Etykiety
Popularne Wpisy

Subskrybuj przez e-mail


Nie, ta sztuczka się nie uda...
Jak można wytłumaczyć prawami
{chemii} i {fizyki}
tak ważny biologiczny fenomen,
jakim jest pierwsza miłość.
~Albert Einstein

Formularz kontaktowy

Licencja Creative Commons
O ile nie jest to stwierdzone inaczej, wszystkie materiały na blogu są dostępne na licencji Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 3.0 Polska.
Obsługiwane przez usługę Blogger.
© CHEMFIZMAT All rights reserved | Distributed By Blogger Themes | Designed By Seo Blogger Templates